Dongguan Dalang Zili Wire Factory

Nyheder

Elektronisk prøvning af valsetråd
Slip tid: 2020-07-31 10:42:53  Hits: 11

I det enogtyvende århundrede kan vi ikke undvære computere, så USB-stik og spilleudstyr er særligt belejligt og vigtigt.Nu kan vi bruge trådprøvemaskiner, trådafprøver og andet trådprøveudstyr til at teste dets overledning, modstand, spænding, lækagestrøm og så videre!


USB, et bredt udvalg af applikationer og pc-domæne-grænsefladeteknologi.USB- grænsefladen understøtter stik og spil og varme - plug- funktioner af enheden.Universal Serial B er en forkortelse af Universal Serial B, som er en udenlandsk bus standard, der anvendes til at regulere forbindelsen og kommunikationen mellem computere og eksterne enheder.




For det andet bestemmes datahastigheden for almindelige brugere af harddisken og OS, så der er ingen forskel under normal brug.Jo højere AWG er, jo bedre.Almindelige typer kabler:USB, HDMI, VGA, DVI.




1.Datakabel: Brug en USB- port, som normalt er tilsluttet computeren, og et kabel i slutningen af mobiltelefonen til at downloade eller uploade filer, ringetoner, billeder osv. Hvis mobiltelefonen har en førerdisk, skal du først installere føreren.




2.Infrarød: henviser til, at to mobiltelefoner skal have infrarøde funktioner samtidig og kan overføre filer ved den infrarøde grænseflade.




3.Bluetooth: Bluetooth betyder kortdistance trådløs transmission.Den kan søge og transmittere i kort afstand med en computer eller mobiltelefon udstyret med Bluetooth, eller den kan bruge Bluetooth headset til at tale trådløst.Yutong Electronics hovederhverv: lydkabel, kabel, elektronisk kabel, bilkabel, terminalkabel, DVI-kabel, computermusekabel, AC-strømkabel, elektrisk kabel, lydkabel, USB-kabel.


Tidligere: Hvad med et træk tre flettede da...

Næste: Hvorfor er Type-C-grænsefladen s...